Новини EuroLink

Акція «Переключення від Укртелеком»

🔸 Не витрачай час та нерви. Безкоштовне переключення з мідного та оптичного Укртелекому на оптику до EuroLink.

🔹 Відчуй різницю в якості, швидкості та обслуговуванні разом з Інтернет-провайдером EuroLink.

Детальні умови акції:

1. Територія дії акції - м. Коростишів з покриттям, яке вказано на сайті за посиланням https://eurolink.ua/korostishiv/area. Акція діє для приватних будинків.

2. Акція вступає в силу з 20.03.2024. Термін проведення акції - до 30.06.2024. Кінцеві терміни акції можуть бути змінені.

3. В акції можуть взяти участь абоненти, які на момент звернення не отримували послуг від EuroLink. В акції не можуть приймати участь абоненти, які отримували послуги провайдера EuroLink. В акції не можуть приймати участь бізнес-абоненти.

4. Підключення до акції безкоштовно. Усі матеріали, які використовуються для акційного підключення є власністю провайдера. У разі відключення від послуг провайдера, абонент забовʼязан повернути усі матеріали, які були встановлені в приміщенні абонента.

5. Для активації акції потрібно внести на свій особистий рахунок авансовий платіж в розмірі 1000 грн.

6. Підключення до мережі EuroLink у приватному будинку виконується по PON технології і передбачає проведення робіт, які зазначені в розділі «Поширені питання - Що входить в підключення?» за посиланням https://eurolink.ua/korostishiv/internet-house.