Новини EuroLink

Акція "Заощаджуй з EuroLink"

🔸 Безкоштовне підключення будинків і квартир оптикою на акційний тариф Інтернет зі швидкістю до 1000 Мбіт/с всього за 99 грн/міс.
🔹 Заощаджуй з EuroLink 12 місяців з моменту підключення.

Детальні умови акції:
1. Акційна вартість тарифу Інтернет на період 365 днів з моменту підключення для абонента складає 99 грн/міс. По завершенню акції вартість пакету буде складати стандартну вартість, яка вказана на сайті за посиланням https://eurolink.ua/zolochiv/.
2. Акційна вартість тарифів Інтернет з ТБ складає:
- Інтернет+ТБ_Промо: 99 грн/міс.
- Інтернет+ТБ_Мінімальний: 189 грн/міс.
- Інтернет+ТБ_Середній: 234 грн/міс.
- Інтернет+ТБ_Максимальний: 324 грн/міс.
По завершенню акції вартість тарифу Інтернет з ТБ буде складати стандартну вартість, яка вказана на сайті за посиланням https://eurolink.ua/zolochiv/tv
3. Територія дії акції - м. Золочів та Золочівський район. Акція діє для квартир і для приватних будинків.
4. Акція вступає в силу з 01.02.2024. Термін проведення акції - до 31.08.2024.
5. В акції можуть взяти участь нові абоненти. В акції не можуть приймати участь абоненти, які раніше були підключені до мережі провайдера. В акції не можуть приймати участь бізнес-абоненти.
6. Підключення до акції безкоштовно. Усі матеріали, які використовуються для акційного підключення є власністю провайдера. У разі відключення від послуг провайдера, абонент забовʼязан повернути усі матеріали, які були встановлені в приміщенні абонента.
7. В день підключення з особистого рахунка абонента стягується сума пропорційна кількості залишившихся днів в місяці від акційної ціни тарифу. Для отримання послуг на особистому рахунку абонента не повинен бути від’ємний баланс.
8.1. Підключення до мережі EuroLink у приватному будинку виконується по PON технології і передбачає проведення робіт, які зазначені в розділі «Поширені питання» за посиланням https://eurolink.ua/zolochiv/internet-house.
8.2. Підключення до мережі EuroLink в багатоквартирних будинках виконується по PON технології і передбачає проведення робіт, які зазначені в розділі «Поширені питання» за посиланням https://eurolink.ua/zolochiv/internet-flat.