Новини EuroLink

Акція «Півроку за півціни»

🔸 Безкоштовне підключення будинків і квартир на акційний тариф Інтернет зі швидкістю до 1000 Мбіт/с всього за 99 грн/міс.

🔹 Заощаджуй з EuroLink 6 місяців з моменту підключення.
Детальні умови акції:

1. Акційна вартість тарифу Інтернет на період 6 місяців з моменту підключення для абонента складає 99 грн/міс. По завершенню акції вартість пакету буде складати стандартну вартість, яка вказана на сайті за посиланням https://eurolink.ua/ukrainka/.

2. Акційна вартість тарифів Інтернет з ТБ складає:
- Інтернет+ТБ_Промо: 99 грн/міс.
- Інтернет+ТБ_Мінімальний: 189 грн/міс.
- Інтернет+ТБ_Середній: 234 грн/міс.
- Інтернет+ТБ_Максимальний: 324 грн/міс.
По завершенню акції вартість тарифу Інтернет з ТБ буде складати стандартну вартість, яка вказана на сайті за посиланням https://eurolink.ua/ukrainka/tv.

3. Територія дії акції - м. Українка з покриттям, яке вказано на сайті за посиланням https://eurolink.ua/ukrainka/area. Акція діє для квартир і для приватних будинків.

4. Акція вступає в силу з 01.04.2024. Термін проведення акції - до 20.06.2024. Кінцеві терміни акції можуть бути змінені.

5. В акції можуть взяти участь абоненти, які на момент звернення не отримували послуг від EuroLink впродовж останніх 6 місяців. В акції не можуть приймати участь абоненти, які впродовж останніх 6 місяців з моменту звернення отримували послуги провайдера EuroLink. В акції не можуть приймати участь бізнес-абоненти.

6. Підключення до акції безкоштовно. Усі матеріали, які використовуються для акційного підключення є власністю провайдера. У разі відключення від послуг провайдера, абонент забовʼязан повернути усі матеріали, які були встановлені в приміщенні абонента.

7. В день підключення з особистого рахунка абонента стягується сума в розмірі 6 акційних місяців, тобто 6*99=594 грн. Для отримання послуг на особистому рахунку абонента не повинен бути від’ємний баланс.

8.1. Підключення до мережі EuroLink у приватному будинку виконується по PON технології і передбачає проведення робіт, які зазначені в розділі «Поширені питання - Що входить в підключення?» за посиланням https://eurolink.ua/ukrainka/internet-house.

8.2. Підключення до мережі EuroLink в багатоквартирних будинках виконується на вибір абонента по PON або Ethernet технології і передбачає проведення робіт, які зазначені в розділі «Поширені питання - Що входить в підключення?» за посиланням https://eurolink.ua/ukrainka/internet-flat.

9. Акційний період складає 6 місяців з моменту підключення. Акційний період не може бути призупинений, заморожений чи перенесений.